Cropped Image

Creme julstrømpe - Sherpa

(1)
329 kr
Trådfarge

Vennligst skriv inn din egen tekst:
Utsolgt

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør julen minneverdig med vår personlige julesokk i Sherpa – en moderne tvist på den klassiske julesokken som bærer med seg varme og personlig sjarm!

Med sin kremfargede nyanse og det koselige sherpa-materialet får sokken en moderne touch. Ved å inkludere ditt valgfrie, broderte navn skaper du et personlig preg som innrammer julene dine på en unik måte.

Heng opp julesokken med stolthet og la den bli en del av din julefeiring. Den blir ikke bare et sted for julegaver, men også et minne om spesielle øyeblikk. La den være et symbol på ekte julefølelse og la den følge deg gjennom hver jul i fremtiden, og minne deg om den magiske stemningen som bare julen kan formidle.

SPESIFIKASJON 

JULSTRØMPE
Påtegnelsesmetode: Broderi
Mål i cm: 45x30 cm
Materiale: 100% Polyester
Behandling/Vaskeråd: Håndvask

Anmeldelser
Anmeldelser
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:2933-2

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din