Cropped Image

Drikkeflaske for barn - Ombre Blue

(5)
219 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (373 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi barnet ditt en personlig drikkeflaske for spennende eventyr i barnehagen! Vår sporty drikkeflaske i en ombrefarge av blått og hvit er den perfekte følgesvennen. Barnets navn trykkes på det smidige båndet rundt flasken, noe som gjør den ekstra unik og personlig.

Den praktiske drikkeflasken har en brukervennlig tute og trykklokk, som gjør den komfortabel for barna å drikke. I tillegg er den BPA-fri og miljøvennlig, noe som bidrar til å redusere bruket av engangsplast.

Med denne stilige og personlige drikkeflasken kan barnet ditt nyte sine eventyr i barnehagen med stil og omtanke for miljøet.

 

SPESIFIKASJON 

DRIKKEFLASKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Høyde: 20,5 cm 
Volum: 500 ml
Materiale: BPA-fri plast
Råd om vedlikehold: Vaskes for hånd 

Anmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering 5/5 basert på 5 anmeldelser.
Veldig fornøyd med.
Flotte flasker av god kvalitet
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:0252-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din