Cropped Image

Rød juletregulv - Nisse

(1)
516 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i september

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi juletreet ditt en unik og personlig touch med vår røde Juletreglede med navn. Denne juletregleden er den perfekte dekorasjonen for å skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet ditt i løpet av julen!

Denne juletregleden fanger essensen av julens magi og blir en minneverdig del av julefeiringen din. Ved å inkludere navnet ditt på gleden får den en personlig tilknytning og blir en del av familiens tradisjoner.

Sett et unikt preg på julefeiringen din med vår spesialdesignede juledekorasjon. Den røde nyansen komplementerer juletreet ditt på en elegant måte og blir en sentral del av julefeiringen din år etter år – en dekorativ detalj som forsterker den festlige atmosfæren.

Teksten 'God jul' er fast og følger alltid med.

SPESIFIKASJON 

JULETREMATTE
Merkemetode: Trykk
Mål: Diameter 120 cm
Materiale: 100 % polyester
Vaskeråd: Tørk av med en fuktig klut

Anmeldelser
Anmeldelser
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:1235-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din