Cropped Image

Barnas ryggsekk bjørn - Lounge​

538 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (214 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Denne sjarmerende barneryggsekk med navn er vanskelig å motstå! Med motiv av en bjørn vil ryggsekken raskt bli en favoritt hos det lille barnet. En ny venn for å skape morsomme og minneverdige øyeblikk i hverdagen!

Denne søte bjørneryggsekken følger gjerne med til barnehagen. Med et hovedrom som rommer det som trengs for dagen, samt en mindre ytterlomme for enklere organisering, blir ryggsekken et naturlig valg. Utmerket for å oppbevare ekstra klær, matboks med mellommåltider eller annet som barnet trenger i løpet av dagen. Barneryggsekken er også flott å ha med for en koselig overnatting hos for eksempel bestemor og bestefar.

Materialet og den personlige broderiet på barnehagerygsekken er valgt med omhu og gir vesken en luksuriøs og personlig utførelse.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Merkemetode: Broderi
Høyde: 27 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 14 cm
Volume: 6 liter
Materiale: Vegansk lær
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0414-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din