Cropped Image

Barnas ryggsekk kanin - Pristine​

(1)
538 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (329 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Denne søte barneryggsekken med navn vil bli en ny favoritt hos den lille! Kaninryggsekken med personlig broderi har et hovedrom med plass til matboks, ekstra skift og den kjære kosebamse. Ytterlommen har plass til andre småting som kan være nyttige i løpet av dagen, eller hvorfor ikke gi plass til alle de fine skattene barnet finner?

Med kaninmotivet og det personlige broderiet på ryggsekken blir den enda morsommere for barnet å bære. De fine detaljene sammen med barnets navn gir ryggsekken et gjennomarbeidet og personlig utseende.

Uansett om ryggsekken brukes på en morsom overnatting eller som barnehageryggsekk, vil den bli elsket og båret i lang tid fremover!

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Merkemetode: Broderi
Høyde: 27 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 14 cm
Volume: 6 liter
Materiale: Vegansk lær
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Anmeldelser
Anmeldelser
Denne sekken er like nydelig og yndig som på bildet. Den kommer i en fin lagringspose. Sekken er laget i kvalitetsmateriale med nydelig gulldetaljer. Perfekt for en liten prinsesse.
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0419-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din