Cropped Image

Barnas ryggsekk panda - Pristine​

538 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (432 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Finn en ny venn i denne søte barneryggsekken med navn! Med motiv av en panda vil denne ryggsekken bli fullstendig elsket av barnet. Det fine dyremotivet gjør det ekstra morsomt for den lille å bære rundt på sin helt egne, personlige ryggsekk.

Med et hovedrom og en ytterlomme er det plass til et ekstra skift, matboks og andre små skatter som blir funnet i løpet av dagen. Den gyldne glitrende sløyfen i kombinasjon med de gjennomarbeidede detaljene på ryggsekken og den personlige broderingen gjør den enda mer unik.

Pandaryggsekken er den ultimate følgesvennen på dagens eventyr, enten den brukes som barnehage-ryggsekk eller til en spennende overnatting!

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Merkemetode: Broderi
Høyde: 27 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 14 cm
Volume: 6 liter
Materiale: Vegansk lær
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0417-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din