Cropped Image

Dåpsgave - Blue Bunny

549 kr
Produktverdi 833 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Dato: *
Klokken: *

* markerer obligatoriske felt

Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Leter du etter den perfekte dåpsgaven til en liten gutt? Vår uforglemmelige og personlige dåpsgave inkluderer et jordfarget putevar trykt med barnets fødselsopplysninger og en myk kanin med personlig brodering.

Kombinasjonen av putevaret og kaninen blir en minneverdig dåpsgave som vil gi mye glede til barnet. Den blå kaninen med personlig brodering i øret blir en ekstra spesiell venn å ha med seg på alle eventyrene barndommen har å tilby.

Gaven leveres i en vakker gaveeske, noe som gjør dette settet til den perfekte dåpsgaven med navn for å feire den lille guttens spesielle dag. Imponer med en dåpsgave fra besteforeldre som vil skape varige minner.

 

SPESIFIKASJON 

PUTEVAR
Påtegnelsesmetode: Trykk 
Høyde: 45 cm
Bredde: 45 cm
Materiale: 90% polyester, 10% spandex 
Vaskeanvisninger: 40 grader 

NB! Puten medfølger ikke.

KANIN  
Påtegnelsesmetode: Broderi
Høyde: 34 cm
Materiale: Polyester
Vaskeanvisninger: 40 grader  

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:D23-0090

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din