Cropped Image

Dåpsgave - Elephant

(1)
439 kr
Produktverdi 525 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Kommer i mai

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Er du på jakt etter den perfekte personlige dåpsgaven til en liten gutt? Vårt sett med en søt elefant-koseklut med personlig broderi og søte elefant-tøfler er den ultimate dåpsgaven. Med navnet brodert på kosekluten blir det en minneverdig gave som varmer hjertet. Tøflene i elefantform er både komfortable og sjarmerende, og vil få babyen til å føle seg ekstra koselig.

Dette settet leveres i en eksklusiv gaveeske, som gjør det klart til å bli overrakt til den lille. Gi en unik og praktisk gave - en personlig dåpsgave med navn, perfekt for å feire denne spesielle dagen. Dåpsgaven kan også være fra fadderen, noe som legger til en ekstra personlig touch og betydning. Gjør dåpsdagen ekstra minneverdig med dette settet som vil bli verdsatt i lang tid fremover.

 

SPESIFIKASJON 

BABYTØFLER
Mål innvendig: 10 cm
Mål utvendig: 13 cm
Materiale: 98% Polyester, 2% spandex
Vaskeråd: 40 grader

KOSEKLUT
Påtegnelsesmetode: Broderi
Lengde: 40 cm
Bredde: 40 cm
Materiale: 98% Polyester, 2% spandex 
Vaskeanvisninger: 40 grader

Anmeldelser
Anmeldelser
Ble positivt overrasket. Flott produkt.
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:D23-0084

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din