Cropped Image

Overrask mormor & farmor - Nøkkelringer Bilder

472 kr
Produktverdi 592 kr
Farge nøkkelring 1
Farge nøkkelring 2

Laste opp filer:
Bilde nøkkelring 1: *
Beskjær
Avbryt
Bilde nøkkelring 2: *
Beskjær
Avbryt

* markerer obligatoriske felt

Kommer i april

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi mormor og farmor den ultimate Mors dags gave med disse 2-pakning nøkkelringer med eget bilde! For å feire deres uvurderlige rolle i familien fortjener de en gave som er like unik som deres kjærlighet til deres barnebarn.

Hver nøkkelring er tilpasset med et personlig bilde, for eksempel med barnebarna eller hennes kjæledyr, noe som gjør dem til et hjertevarmende symbol på den spesielle forbindelsen mellom generasjonene. Laget med en kombinasjon av høykvalitets vegansk skinn og detaljer i gull, utstråler disse nøkkelringene eksklusivitet.

Gi en personlig Mors dags gave som virkelig berører hjertet, og velg mellom tre forskjellige farger for å matche deres stil perfekt. Med disse nøkkelringene vil du helt sikkert gjøre Mors dag til en minneverdig og følelsesladet dag for dine kjære mormor og farmor.

SPESIFIKASJON 

NØKKELRING
Lengde: 13 cm
Bredde: 3,5 cm
Materiale: Vegansk lær
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0446-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din