Cropped Image

Skjem bort mamma - Silkeluksus

538 kr
Produktverdi 668 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (562 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Unn mammaen din en virkelig luksuriøs gave til morsdagen i år!

Sett med silkeputetrekk og en matchende hårstrikk. Det kremhvite putetrekket er brodert med et rørende vakkert broderi som vil spre ekstra mye glede og kjærlighet til mamma. Det myke silkestoffet på putetrekket er skånsomt mot huden og reduserer risikoen for slitt hår. Den flotte hårstrikken i matchende materiale er stilig og føles luksuriøs å ha på seg etter en herlig dusj når kveldens skjønnhetsrutine venter.

Denne unike gaven til mamma er ikke bare personlig - det er også mye omtanke og kjærlighet i valget av materiale og broderi. Gi mamma en personlig morsdagsgave og gjør morsdagen 2024 til noe utenom det vanlige!

SPESIFIKASJON 

PUTEVAR
Påtegnelsesmetode: Broderi
Lengde: 60 cm
Bredde: 50 cm
Materiale: Forside 100% morbærsilke, 25 momme, bagside 100% bomuld

SILKEHÅRBAND 
Størrelse: One size
Materiale: 100 % Bomull Satin, 25 momme

Vaskeanvisninger: Silke er et rent naturmateriale, der indeholder naturlige fedtstoffer. Det holder sig friskt i lang tid, og grundreglen er derfor at vaske så sjældent som muligt, i stedet for at hænge luftigt og lufte det. Når du vasker, anbefaler vi at følge nedenstående vaskeanvisninger for længere holdbarhed: Håndvask i lunkent vand eller maskinvask på finvask 30 grader med kort centrifugering. Brug gerne en vaskepose som ekstra beskyttelse til dit silke. Vask separat eller med tøj i lignende farver. Brug Marseille-sæbe eller et enzymfrit finvaskemiddel (finvaskemidler kan findes i de fleste dagligvarebutikker). Brug ikke skyllemiddel. Efter vask lader du dit silke dryppe tørt, tørretumle aldrig.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:4561-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din