Cropped Image

Travel Mug Champagne - Infinite Love

(1)
329 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (110 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En personlig og gravert reisekopp til mamma! Med en skimmerende tekstur gir denne koppen en spennende finish som hun vil elske.

Koppen har også en låsbar, lekkasjefri pop-up lukking med en 360 graders åpning. Den har også doble vegger for å holde både varme og kalde drikker på riktig temperatur. Din mamma vil elske å ha denne reisekoppen med seg på reiser, på jobben eller bare når hun er på farten.

Hvorfor ikke overraske mamma med denne personlige og praktiske gaven? Hun vil sette pris på den og tenke på deg hver gang hun bruker den.  

 

SPESIFIKASJON 

TRAVEL MUG
Påtegnelsesmetode: Gravering 
Høyde: 18 cm  
Diameter Ø: 7 cm 
Volum: 35 cl
Type lokk: Pop-up  
Materiale: Rustfritt stål/Plast  
Råd om vedlikehold: Vaskes for hånd  

Lokket har 360 graders åpning og låsbar, lekkasjefri, pop-up-stenging. Doble vegger som holder riktig temperatur på kalde og varme drikker.  

Anmeldelser
Anmeldelser
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:MD 0227-5

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din