Cropped Image

Lek & moro - Blue

714 kr
Produktverdi 932 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Dato: *

* markerer obligatoriske felt

Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør læring til et ekte eventyr med vår gavepakke! Denne personlige gaven til barn er ikke bare lærerik med den morsomme stablekassen, settet inkluderer også en myk kanin som vil bidra til mange koselige stunder.

Stablekassen med navn er en leken og inspirerende utfordring for barnet som akkurat har begynt å utforske former og trener opp motorikken. Den blå stablekassen blir trykket med barnets navn og valgfri, personlig tekst.

Den myke kaninen med de snille øynene blir brodert med barnets navn og vil bli en livslang følgesvenn som barnet vil skape mange fine minner med. Denne gavepakken for barn leveres i en solid gaveeske som gjør gaven enda mer spesiell å gi. Denne personlige gaven vil bli verdsatt av både barn og foreldre.

SPESIFIKASJON 

KANIN  
Påtegnelsesmetode: Broderi
Høyde: 34 cm
Materiale: Polyester
Vaskeanvisninger: 40 grader  

KLOSSEBOKS
Påtegnelsesmetode: Print 
Lengde: 16 cm 
Høyde: 12 cm 
Bredde: 14 cm 
Materiale: MDF/Tre 
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:KG-0129

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din