Cropped Image

Nøkkelring med navn, 2-pakning, Herre - Lounge

439 kr
Farge

Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (131 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Et 2-pakke med personlig merkede nøkkelringer er den perfekte gaven å gi til besteforeldrene. Nøkkelringene leveres med vakker gravering som du selv velger, enten du ønsker en personlig hilsen eller bare navnene.

Våre nøkkelringer med navn er laget av vegansk skinn og kommer i tre forskjellige farger: svart, brun eller cognac. De velarbeidede metallplatene med gravering vitner om nøye og omsorgsfullt håndverk som garantert vil bli verdsatt av mottakerne.

Nøkkelringene kan med fordel matches med alle produktene i vår populære herreserie Lounge. Ta også en titt på vår samling av gaver til besteforeldrene for flere tips og inspirasjon!

SPESIFIKASJON 

NØKKELRING
Påtegnelsesmetode: Gravering
Lengde: 16 cm
Bredde: 2,7 cm
Materiale: Vegansk lær
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 
Emballasje: Kanvaspose

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0443-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din