Cropped Image

Pledd - Ulvepels

(1)
989 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (4 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Stor og koselig pelspledd som gir et moderne preg til interiøret ditt og passer perfekt inn i alle hjem. Det er en fantastisk dekorasjon å ha fremme, spesielt i juletiden, og blir perfekt supplert av vårt putetrekk i samme herlige materiale.

Dette pelspleddet i grå pelsimitasjon er ikke bare et tykt og luftig teppe som holder deg varm – det er også en elegant tilbehør som gir en luksuriøs følelse til rommet ditt. Med sin størrelse og generøse mykhet er det ideelt for koselige kvelder foran TV-en eller som en stilig detalj over sengen eller sofaen. Forhøy interiøret ditt og skap en innbydende atmosfære med dette pleddet i fuskpels.

SPESIFIKASJON 

PLEDD
Merkemetode: Ingen
Lengde: 180 cm
Bredde: 130 cm
Materiale: Polyester (800GSM)
Vaskeråd: Kemisk rens

Anmeldelser
Anmeldelser
Super mykt og tykt teppe. Elsker det! Anbefales!
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:2937-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din