Cropped Image

Forkle - Hunting

769 kr
Farge
Motiv

Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (938 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi familiekokken et stilig forkle med navn! Vårt canvasforkle er det naturlige valget for den dedikerte kokken som ønsker å skape magi på kjøkkenet.

Det solide stoffet gjør forkleet ikke bare stilig, men også svært robust, og med den smarte lommen og flaskholderen får det broderte forkleet en enda mer profesjonell følelse. De gjennomtenkte detaljene i kombinasjon med den personlige broderingen vil gi mottakeren følelsen av å være en ekte mesterkokk! Forkleet er ikke bare praktisk, det blir også en fin detalj å ha fremme på kjøkkenet.

Velg mellom antrasittforkle med sorte detaljer eller marineblått med eksklusive, brune aksenter.

Dette er den perfekte gaven for deg som ønsker å gi bort noe personlig og nyttig. Mottakeren vil elske dette personlige forkleet!

SPESIFIKASJON 

FORKLE 
Påtegnelsesmetode: Broderi
Lengde: 86 cm
Bredde: 63,5cm
Materiale: Bomull lerret, PU
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0501-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din