Cropped Image

Creme julestrømpe - Pels

(27)
296 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Utsolgt

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Elegant julesok med navn, som garantert vil sette ekstra gullkant på julen!
Denne julesokken er mer enn bare en dekorasjon; den er et kjærlighetssymbol som bærer med seg julens varme og samhørighet.

Med sin myke kremfarge og elegante pelskant gir den din julefeiring en ekstra touch av eleganse og hygge. Den rommer ikke bare julegaver, men også minner og følelser som blir en del av ditt hjerte. Ved å velge ditt navn på sokken skaper du en personlig og unik detalj som vil bringe en spesiell varme til din jul.

Så la den henges opp og fylles med kjærlige gaver og omtanke – en personlig julesokk som blir en tradisjon og en påminnelse om alle de herlige julene du vil oppleve.

SPESIFIKASJON 

JULSTRØMPE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Mål i cm: 47x30 cm
Materiale: 100% Polyester
Behandling/Vaskeråd: Håndvask

Anmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering 5/5 basert på 27 anmeldelser.
Enn så lenge fornøyd. Veldig fine strømper
Omtrent som forventet, men printet ser billig ut. Kjøpte to andre sokker med brodert navn som var over all forventning, så hadde heller valgt en annen sokk fra Rofa som gir mye mer for pengene heller enn å kjøpe denne.
Tynn, utydelige bokstaver
Se flere anmeldelser...
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:1212-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din