Lek & kos - Bunny

703 kr
Produktverdi 899 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Dato:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (702 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi ditt lille hjerte en personlig gave fylt med både lek og omsorg med vårt sett med herlige stableklosser med navn og brodert babyteppe.
I myke pastellfarger med en leken kanin-formet kloss blir denne personlige stablelekken så mye mer enn bare å stable. Den inviterer til en verden av lek og motorikk!

For de rolige øyeblikkene inkluderer vi et mykt rosa babyteppe, dekorert med en søt kanin og ditt barns navn brodert på. En liten skatt å ha både i vognen og i sengen.

Alt dette blir vakkert presentert i vår luksuriøse gaveeske, noe som gjør dette settet til en minneverdig og personlig gave. Gi din lille elskling det beste av både lek og varme i et sett som vil være med dem i mange magiske øyeblikk.

SPESIFIKASJON 

BYGGEKLOSSER
Påtegnelsesmetode: Print 
Lengde: 10 cm 
Høyde: 20 cm
Materiale: Tre  
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

BABYTEPPE  
Påtegnelsesmetode: Broderi
Lengde: 110 cm  
Bredde: 80 cm 
Materiale: Polyester
Vaskeanvisninger: 30 grader   

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:KG-1113

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din