Lek & moro - Giraffe

989 kr
Produktverdi 1 284 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Kosebamse med navn, verktøykasse med navn, luksuriøs gave, personlig gave, gaveeske Gi ditt kjære barn en luksuriøs gave som sprudler av fantasi og kjærlighet!

I dette morsomme settet finner du en ny venn i form av en kjempestor kosedyrgiraff. Denne myke vennen blir en livslang følgesvenn som barnet vil ha mye moro med. Kosedyret trykkes med barnets navn på baken.

For de små hendene som liker å fikse, inkluderer vi også en morsom verktøykasse med treverktøy, som også kan fås med barnets navn. En start på fantastiske byggeeventyr.

Alt dette presenteres med omsorg i en fin gaveeske, noe som gjør dette settet til en minneverdig og luksuriøs, personlig gave.

SPESIFIKASJON 

KJEMPESJIRAFF
Påtegningsmetode: Trykk
Høyde: 60 cm
Materiale: Spandex, polyester
Vaskeråd: Maskinvask ved 30 grader

Navnet markeres på hoften til sjiraffen.

VERKTØYKASSE
Påtegnelsesmetode: Print
Lengde: 22 cm
Høyde: 12 cm 
Bredde: 14 cm 
Materiale: MDF/Tre  
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut 

Anbefales fra 12 måneder. 

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:KG-0081

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din