Badekos - Deer

714 kr
Produktverdi 954 kr
Størrelse

Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i desember

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Barnas badekåpe med navn, dukke med navn, luksuriøs gave til barn Gi barnet en opplevelse utenom det vanlige med denne luksuriøse gaven!

Skap magiske badeopplevelser for ditt kjære barn med vår herlige barnas badekåpe med navn. Med en søt hjortehette og barnets navn brodert, blir badingen en lekfull opplevelse.

Og for å skape lekne stunder etter badet presenterer vi en myk hjortedukke - også denne trykt med barnets navn. En trofast følgesvenn for lek og trøst, perfekt for stunder med moro og fantasifulle leker.

Alt dette blir kjærlig pakket i vår luksuriøse gaveeske, noe som gjør dette settet til en minneverdig og personlig gave til barn. Gi en gave som varmer hjertet og skaper magi i hver bade- og lekestund.

SPESIFIKASJON 

BADEKÅPE
Påtegnelsesmetode: Broderi
Materiale: Bomullsfrotté   
Vaskeanvisninger: 40 grader. Vaskes separat første gang.

Størrelse  Erme lengde (cm)        Bryst(cm)        Lengde fra skuldrene (cm)
98/104324868
110/116345070

TØJDUKKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Lengde: 42 cm
Materiale: Polyester
Vaskeanvisninger: Håndvaskes

Tyllkjolen kan tas av, og trykkes med valgfritt navn.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:KG-7095

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din