Skolestart kunstneren - Sweet pastels

604 kr
Produktverdi 788 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (699 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Ta med deg eventyret uansett hvor du går med vår ryggsekk med navn - en unik gave til barnet. Denne fargerike tie dye-ryggsekken er ikke bare praktisk, men også full av personlighet med barnets navn trykket på forsiden.

For å gi fantasien vinger, inkluderer vi et lekent pennal, komplett med et sett med sprakende penner for all kunstnerisk utfoldelse. Og for å spre ekstra glede, følger også en enhjørningsnøkkelring med i dette sjarmerende settet.

Alt dette presenteres i en glad gaveeske klar til å gis til barnet, og som gjør overraskelsen enda morsommere. Gi en gave som ikke bare er nyttig, men også sprudler av personlighet - dette er det perfekte gaveideen for barn!

SPESIFIKASJON 

Merkemetode: Trykk
Høyde: 39,5 cm
Dybde: 14,5 cm
Bredde: 27,5 cm
Volume: 15 liter
Materiale: 40% polyester, 45% PVC leather, 15% PVC
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

PENNAL
Høyde: 20,5 cm
Bredde: 12 cm
Materiale: 100% polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:KG-1487

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din