Cropped Image

Barnas ryggsekk - Bee

439 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i juli

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Når den første dagen på barnehagen nærmer seg, er det bra å ha en barneryggsekk med personlig brodering!

Sjarmerende barneryggsekk med navn, formet som en bie - barnet vil fullstendig elske denne vesken. Kombinasjonen av PU-skinnvinger, det plysjbrune stoffet og det gule stoffet gir barneryggsekken et gjennomarbeidet og solid utseende. Sekken vil være en trygg følgesvenn å ha med seg til barnehagen med sitt snille uttrykk.

Barneryggsekken med personlig brodering er stabil og enkel for barnet å bære selv. Størrelsen på barneryggsekken er utmerket for barn som går i barnehagen og har plass til matpakke eller ekstra skift i hovedrommet. For mindre ting som smokker, bleier eller små skatter som finnes i løpet av dagen, er den lille ytterlommen perfekt.

Med barnets navn brodert på ryggsekkens ytterlomme blir det lettere for personalet på barnehagen å holde orden på hvem sekken tilhører.

Match gjerne den søte barneryggsekken med våre matbokser og vannflasker i silikon, som du finner i kategorien mat & drikke.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Påtegningsmetode: Broderi
Lengde: 23 cm
Høyde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volum: 6 liter
Materiale: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:BP-1497-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din