Cropped Image

Barnas ryggsekk - Butterfly

439 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i juli

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Barnehagestarten er en spesiell tid - gjør den enda mer spesiell med en personlig ryggsekk.

Barne ryggsekk med navn som vil sjarmere alle! Med formen av en sommerfugl vil barneryggsekken bli en favoritt blant barn og foreldre. Kombinasjonen av de ulike stoffene, glitrende detaljer og gull gjør at barneryggsekken ser godt utført og luksuriøs ut. De søte vingene gir ryggsekken et enda mer elskelig utseende!

Barneryggsekken med personlig broderi har et romslig hovedrom med plass til skiftetøy eller matpakke for en spennende utflukt. Ytterlommen har plass til mindre ting som bleier eller smokker. Den stabile ryggen gjør det enkelt for barnet å bære sin fine ryggsekk rundt. Barneryggsekken med navn er det perfekte valget for barnet som akkurat har begynt på barnehagen.

Navnet som broderes på ryggsekken vil være en utmerket hjelp for personalet på barnehagen, da det vil være lett å holde rede på hvem ryggsekken tilhører.

Til barneryggsekken med navn går det utmerket å velge matbokser og vannflasker for å gjøre barnehagehverdagen enda enklere, under vår kategori spise og drikke finner du alt du måtte trenge.

 

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Påtegningsmetode: Broderi
Lengde: 23 cm
Høyde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volum: 6 liter
Materiale: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:BP-1493-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din