Cropped Image

Barnas ryggsekk, Creme - Patches

384 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (1115 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Låt fantasien flyte med vår barneryggsekk med stoffmerker! Denne ryggsekken er noe utenom det vanlige. Forsiden er uten navn slik at barnet selv kan bestemme hvordan den skal se ut. En ryggsekk som vekker kreativitet og nysgjerrighet.

Til ryggsekken følger det med to stoffmerker, en smultring og en hånd som gjør et peace-tegn. Merkene har borrelås på baksiden, noe som gjør det enkelt for barnet å flytte merkene rundt og bestemme hvor de skal sitte. Vil du kjøpe flere merker? Vi har andre morsomme figurer og bokstaver for deg som vil skrive barnets navn, initialer eller lignende. 

Ryggsekken har vendbare paljetter, noe som er en populær detalj hos barna. Kombinasjonen av paljetter, gulldetaljer og stoffmerker gir ryggsekken et gjennomarbeidet og eksklusivt utseende.

Ryggsekken har et romslig hovedrom med plass til alt som trengs for en dag på skolen. Du finner også en ytterlomme med plass til et par joggesko, eller hvorfor ikke en matboks når det er tid for klassetur? På hver side av ryggsekken har du også sidelommer til mobil eller vannflaske. Du finner også en ring hvor du kan feste en karabinkrok eller nøkkelknippe.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Høyde: 37 cm
Bredde: 30 cm
Dybde: 14,5 cm
Volume: 11 liter
Materiale: 100% polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-2002-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din