Cropped Image

Barnas ryggsekk - Donkey

439 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i juli

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør barnehagestarten til et enda mer minneverdig øyeblikk!

Sjarmerende barneryggsekk med navn, formet som et esel. Denne utrolig sjarmerende ryggsekken vil bli fullstendig elsket av både foreldre og barn. Kombinasjonen av det lurvete stoffet og fiskebenstweedet er uslåelig og gir ryggsekken et solid utseende. Med de snille og rampete øynene eselen har, vil barnet finne stor trygghet i denne nye kameraten.

Barneryggsekken med navn er et godt valg for barnet som begynner i barnehagen. I ryggsekken finner du et romslig hovedrom med plass til skiftetøy, matboks og drikkeflaske. I ytterlommen er det perfekt å oppbevare smokker eller andre småting som kan være nødvendige i løpet av dagen. Med sin stabilitet er barneryggsekken utmerket for barnet å bære rundt på selv.

Den personlige broderien på barneryggsekken er en praktisk måte for personalet i barnehagen å holde styr på hvem ryggsekken tilhører.

Se gjerne vårt utvalg av matbokser og drikkeflasker med navn under kategorien mat & drikke, et perfekt tillegg til barneryggsekken.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Påtegningsmetode: Broderi
Lengde: 23 cm
Høyde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volum: 6 liter
Materiale: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:BP-1498-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din