Cropped Image

Barnas ryggsekk - Elephant

439 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i juli

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Når det er tid for første dagen i barnehagen, er det viktig å ha med sin egen personlige broderte barnehagesekk.

Stilfull og søt barnehagesekk med navn, formet som en elefant. Denne sjarmerende barnehagesekken vil bli en garantert hit hos den lille! Kombinasjonen av PU-skinn og fiskebensmønstret tweedstoff gir sekken et elegant utseende, og det vennlige ansiktsuttrykket gir glede og varme til barnet.

Den personlige broderte barnehagesekken er stabil og konstruert slik at barnet selv kan bære sekken. Med plass til for eksempel matpakke eller ekstra skift i det romslige hovedrommet, er størrelsen på sekken perfekt for barnet som går i barnehagen. På sekken finner du også en ytterlomme med plass til småting.

Det broderte navnet på barnehagesekken er en fin måte å hjelpe barnehagepersonalet med å holde styr på mange sekker.

Ikke glem at du kan matche den personlige barnehagesekken med våre matbokser og drikkeflasker. Ta en titt på vår kategori mat & drikke og la deg inspirere!

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Påtegningsmetode: Broderi
Lengde: 23 cm
Høyde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volum: 6 liter
Materiale: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:BP-1499-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din