Cropped Image

Barnas ryggsekk, lilla - Patches

384 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (839 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

La barnets fantasi flyte med vår barneryggsekk med stoffmerker! Denne fargerike barneryggsekken er et kreativt valg for barnet. Forsiden av ryggsekken er som et tomt lerret, klar til å fylles med personlighet! Ved å utelate navn, gir det rom for å samle forsiden med stoffmerker som barnet selv har valgt og plassert.

Denne fine, lilla barneryggsekken inkluderer to morsomme stoffmerker i form av en munk og en hånd som holder opp et peace-tegn. Med borrelåsen på baksiden åpner merkene for å kunne flyttes rundt slik barnet ønsker. Ønsker du å kjøpe flere merker? Det er selvfølgelig mulig, vi tilbyr bokstaver og morsomme figurer å kjøpe til. La barnet selv velge og dekorere sin ryggsekk. 

Den morsomme og populære barneryggsekken inkluderer selvfølgelig også vendbare paljetter som er en garantert suksess blant barna. Alle godt utformede detaljer gjør at ryggsekken føles eksklusiv og unik.

Selvfølgelig oppfyller barneryggsekken sitt formål, med sitt romslige hovedrom er det ingen problemer å pakke ned det som trengs i løpet av skoledagen. På ryggsekken finner du også en ytterlomme som også er romslig nok til å romme for eksempel sko eller matboks. Det er også en sidelomme på hver side av ryggsekken. Det er også en ring for å feste nøkler eller lignende.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Høyde: 37 cm
Bredde: 30 cm
Dybde: 14,5 cm
Volume: 11 liter
Materiale: 100% polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-2001-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din