Cropped Image

Barnas ryggsekk med navn, Rosa - Cloud

461 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (369 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En skimrende drøm finner du i denne fantastiske barneryggsekken med navn!

Her har du alt den som elsker rosa og glitter kan ønske seg. Kombiner stil og funksjon med denne praktiske ryggsekken for skolen. I de forskjellige lommene er det plass til alt barnet trenger i løpet av skoledagen. I det store hovedrommet er det plass til klesskift og annet viktig, og i det andre rommet er det plass til skolemappe. På ryggsekken finner du også en ytterlomme og to sidelommer.

Den stabile vesken er av høy kvalitet, og de forskjellige stoffene gir ryggsekken med navn et eksklusivt utseende. Kombinasjonen av glitter, skimmer og rosa er uslåelig for det barnet som elsker alt som er søtt, og den vil bli elsket gjennom hele skoleåret. På ryggsekken broderes barnets navn, noe som gir den et enda mer gjennomarbeidet og luksuriøst utseende.

Match gjerne barneryggsekken med pennalet Cloud for den ultimate starten på skoleåret.

SPESIFIKASJON 

RYGGSEKK
Merkemetode: Broderi
Høyde: 40 cm
Bredde: 29 cm
Dybde: 15 cm
Volume: 18 liter
Materiale: 10% PU 90% Polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-1300-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din