Cropped Image

Barnas ryggsekk med navn, Svart - Dinosaur

461 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (169 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Barneryggsekk med navn som er det opplagte valget for barnet som elsker dinosaurer og sport!

Kult barneryggsekk med personlig broderi som har mønster av dinosaurer og skateboarding. Med grå og grønne toner blir ryggsekken både sporty og morsom. Barnets navn broderes med en matchende grønn farge på ryggsekkens ytterlomme og blir en personlig detalj gjennom barnets skolegang.

Ryggsekken med navn er gjennomtenkt og skapt for å romme alt barnet trenger i løpet av skoledagen. Den har seks forskjellige typer lommer som alle fyller ulike funksjoner. Med en stor hovedlomme er det plass til klær til gymtimen. Du finner også en ekstra stor lomme der en mappe får plass og beskyttes mot våte klær og annet som er pakket ned i hovedlommen. De mindre lommene på ryggsekken har plass til mobil og annet smått, og lommene gjør det enkelt å organisere. På ryggsekken finner du også to sidelommer for for eksempel vannflaske.

SPESIFIKASJON 

RYGGSEKK
Merkemetode: Broderi
Høyde: 40 cm
Bredde: 30cm
Dybde: 12 cm
Volume: 17 liter
Materiale: 10% PU 90% Polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-1302-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din