Cropped Image

Barnas ryggsekk med navn, Svart - Festival

461 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (406 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Denne barneryggsekken med navn er en ekte drøm med sine poppende farger og forskjellige gjennomarbeidede materialer.

Med de mange ulike lommene er det ingen problem å organisere og lett finne alt barnet kan trenge i løpet av skoledagen. De totalt seks forskjellige lommene er gjennomtenkte og fyller sin funksjon. Det romslige hovedrommet har plass til gymbag med skiftetøy, det andre større rommet har plass til skolemappe med lekser, og de mindre lommene har plass til mobil, nøkler og andre småting som blir lett tilgjengelige. Ryggsekkens to sidelommer er utmerkede til å oppbevare blant annet vannflasken.

Det fargesprakende mønsteret sammen med polyestertyget, glitteret og plastlommene skaper en inspirerende og fantasifull følelse og vil bli en stor favoritt for barnet å ha med seg til skolen. På ytterlommen broderes barnets navn, noe som gjør ryggsekken enda mer unik og spesiell.

Ikke gå glipp av at du også kan kjøpe til pennal, gymbag og andre morsomme tilbehør med navn til ryggsekken for en komplett samling.

SPESIFIKASJON 

RYGGSEKK
Merkemetode: Tryk
Høyde: 40 cm
Bredde: 30cm
Dybde: 12 cm
Volume: 18 liter
Materiale: 10% PU 90% Polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-1303-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din