Cropped Image

Barnas ryggsekk pingvin - Lounge​

538 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (360 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Uimotståelig søt barneryggsekk med navn som kommer til å bli en stor favoritt hos barnet! Med en romslig hovedlomme som har plass til skift, matboks og vannflaske, samt en ytterlomme med plass til småting, passer denne godt som en god barnehage-ryggsekk.

De svart-hvite detaljene i kombinasjon med den grå, personlige broderingen gjør at ryggsekken ser vellaget og luksuriøs ut. Pingvinens snille øyne og utstrakte armer gir den et elskverdig inntrykk som gir trygghet til barnet.

Den lekne pingvinryggsekken blir en morsom følgesvenn å bære med seg på alle spennende eventyr dagen har å tilby, enten det er en dag i barnehagen eller en morsom overnatting! En praktisk barneryggsekk.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Merkemetode: Broderi
Høyde: 27 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 14 cm
Volume: 6 liter
Materiale: Vegansk lær
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0416-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din