Cropped Image

Barnas ryggsekk , rosa - Patches

384 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (1278 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Vekk kreativiteten til live med vår barneryggsekk med tilhørende stoffmerker! Opplev noe utenom det vanlige med denne fargerike barneryggsekken. Forsiden av sekken er uten navn, slik at barnet selv kan bestemme hvordan sekken skal se ut ved å flytte rundt på stoffmerkene og også kjøpe ekstra merker om ønskelig.

Til barneryggsekken følger det med to typer stoffmerker, en hånd som lager et peace-tegn og en munk. Stoffmerkene har borrelås på baksiden, noe som gjør det enkelt for barnet å flytte merkene slik det ønsker. Ønsker du å kjøpe ekstra stoffmerker er det selvfølgelig mulig! Ikke gå glipp av våre andre morsomme figurer og bokstaver. Kjøp de merkene du ønsker for å skape din drømmeryggsekk, du finner våre stoffmerker her.

De vendbare paljettene som du finner på ryggsekken er en elskverdig detalj som garantert vil slå an hos barnet. Med en kombinasjon av stoffmerker, gull-detaljene og paljettene får barneryggsekken et ekstra luksuriøst utseende.

Barneryggsekken er ikke bare morsom, den er selvfølgelig også veldig praktisk for skoledagene. Med et romslig hovedrom har barnet plass til leksemappe eller klær til gymtimen. Når det er tid for klassetur, er det praktisk å pakke matboksen i ytterlommen. På sidene av ryggsekken finner du også sidelommer som gjør pakkingen enda enklere. Du har også mulighet til å feste nøkkelknippet i kroken på siden av ryggsekken.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Høyde: 37 cm
Bredde: 30 cm
Dybde: 14,5 cm
Volume: 11 liter
Materiale: 100% polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-2000-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din