Cropped Image

Barnas ryggsekk, Svart - Patches

384 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (949 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi barnet en fantasifull barneryggsekk med stoffmerker som barnet kan flytte rundt på ryggsekkens forside! Denne barneryggsekken er uten navn, slik at barnet selv kan være med å bestemme hvordan den skal se ut. Denne ryggsekken vekker fantasien til liv.

Med den svarte barneryggsekken følger to typer stoffmerker, et par kule hodetelefoner og et merke med en spillkontroll. Stoffmerkene har borrelåsbakside, noe som gjør dem lette å feste på ryggsekken - en morsom detalj for barnet. Selvfølgelig kan du også kjøpe flere merker hvis du vil legge til andre morsomme figurer, eller kjøpe bokstaver

I barneryggsekken finner du et romslig hovedrom, samt en ytterlomme med plass til gymsko eller matboks når det er tid for utflukt. Dette er et utmerket valg av ryggsekk til skolestart. På sidene av ryggsekken er det sidelommer hvor du kan oppbevare vannflaske eller mobil. Du har også en ring hvor du kan feste en karabinkrok eller en nøkkelknippe.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Høyde: 37 cm
Bredde: 30 cm
Dybde: 14,5 cm
Volume: 11 liter
Materiale: 100% polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-2003-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din