Cropped Image

Barnas ryggsekk - Teddy bear

439 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i juli

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Når den første dagen i barnehagen nærmer seg, er det viktig å ha med seg sin helt egen barneryggsekk med personlig broderi.

Utrolig søt barneryggsekk med navn. Den sjarmerende barneryggen i teddyfleece, formet som en bjørn, er en elskverdig og koselig veske for de aller minste. Det populære teddymaterialet sammen med bjørnens snille utseende er en uslåelig kombinasjon som vil bli elsket av både foreldre og barn.

Størrelsen på barneryggen med navn er utmerket for de som går i barnehage. Den stabile barneryggen med personlig broderi på ytterlommen er utmerket for barnet å bære selv. Med det romslige hovedrommet er det plass til ekstra klær eller matpakke når det er tid for en skogstur. Ytterlommen på barneryggen har plass til mindre ting som smokker eller bleier, eller hvorfor ikke noen fine steiner som barnet har funnet i løpet av dagen?

Med det broderte navnet på barneryggen blir det enkelt for personalet i barnehagen å holde styr på hvem sekken tilhører. Ikke glem å kombinere barneryggen med våre praktiske matbokser og vannflasker i silikon, du finner dem i kategorien mat & drikke.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Påtegningsmetode: Broderi
Lengde: 23 cm
Høyde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volum: 6 liter
Materiale: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:BP-1496-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din