Cropped Image

Barneryggsekk - Space

(1)
494 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (1660 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi barnet ditt en eventyrlig start på skolestarten med vår flotte ryggsekk med navn som er perfekt for førsteklassinger og oppover. Med et unikt batikk mønster i blått og svart blir dette en personlig og spennende måte å starte skoleåret på!

Vår skolesekk er inspirert av rommet og gir en spennende og kreativ look. Med muligheten til å få navnet trykt på ryggsekken, blir den personlig og unik for barnet ditt.

Denne skolesekken er både praktisk og funksjonell, med et romslig hovedrom som har plass til alle skoleartiklene som trengs. I tillegg har den en ekstra lomme som hjelper til med organiseringen av nøkler og småsaker.

 

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Påtegnelsesmetode: Trykk
Høyde: 39,5 cm
Bredde: 27,5 cm
Dybde: 14,5 cm
Volume: 15 liter
Materiale: 100% polyester
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Anmeldelser
Anmeldelser
Veldig fin!
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-1488

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din