Cropped Image

Nøkkelrem med navn, Creme

208 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (938 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Følelsen av endelig å få sin egen husnøkkel er noe spesielt, gjør den følelsen enda mer spesiell for barnet med en nøkkelrem med navn.

Den fine nøkkelremmen i beige som trykkes med barnets navn minimerer risikoen for at husnøkkelen forsvinner da barnet lett kan henge remmen rundt halsen eller feste den på ryggsekken. Det går også utmerket å feste busskortholder, mobilholder eller vannflaske på nøkkelbåndet. Nøkkelremmen lukkes med en trykklås og har nøkkelring og karabinkrok i metall.

Til nøkkelremmen følger det også med en søt nøkkelring i form av en parfymeflaske med flytende innhold og en liten figur. Når du rister nøkkelringen beveger innholdet seg rundt, noe som gjør den ekstra morsom for barnet.

Ikke gå glipp av at våre nøkkelringer med navn matcher utmerket med våre barneryggsekker med navn.

SPESIFIKASJON 

NØKKELREM
Påtegnelsesmetode: Trykk
Lengden på båndet: 48 cm
Størrelse på figur: 2,5 x 7 cm
Materiale: Polyester, plast / akryl
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 

 

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-2010-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din