Cropped Image

Nøkkelrem med navn, Lila

208 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (933 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Få en gledelig dag for barnet med en nøkkelrem med navn, perfekt for barnet som snart skal få sin første husnøkkel.

Nøkkelremmen i lilla trykkes med barnets navn, og gjør det enkelt for barnet å holde styr på sine eiendeler gjennom dagen. Fest alt fra husnøkkel, busskort- eller mobilholder, eller hvorfor ikke remmen på vannflasken for ekstra kontroll? Nøkkelremmen er enkel for barnet å håndtere med det praktiske snapplåset, samt metallnøkkelringen og karabinkroken for å feste tingene sine. Nøkkelremmen med navn er et fint tillegg til våre barneryggsekker med navn, og kan også festes i disse om barnet ikke ønsker å ha den rundt halsen.

Til nøkkelremmen med navn følger også en fin nøkkelring med flytende innhold som blir et morsomt tillegg. Nøkkelringen er formet som en klubbe og har en liten figur inni; rist nøkkelringen og se både figuren og glitteret flyte rundt.

SPESIFIKASJON 

NØKKELREM
Påtegnelsesmetode: Trykk
Lengden på båndet: 48 cm
Størrelse på figur:  2,5 x 7 cm
Materiale: Polyester, plast / akryl
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 

 

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-2009-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din