Cropped Image

Pennal, Rosa - Cloud

274 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (170 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En skimrende drøm finner du i dette pennalet med navn.

Pennalet har et rosa, skimrende stoff som tiltrekker seg oppmerksomhet og vil bli elsket av barnet. Pennalet har også et fint sky-mønster og passer perfekt sammen med vår barneryggsekk med navn. På forsiden av pennalet broderes navnet, noe som skaper en personlig opplevelse for barnet og gjør det enda lettere å holde orden på.

La barnet fylle sitt nye pennal med sine favorittpenner! Med holdere for ni penner trenger ikke barnet å bekymre seg for å være uten penn. I tillegg har du et rom med plass til notislapper, viskelær og andre småting. Rommet lukkes med glidelås, men for ekstra sikkerhet finnes det også en spenne som lett lukkes med en magnetlås.

Match gjerne pennalet med ryggsekken Cloud for den ultimate starten på skoleåret.

SPESIFIKASJON 

PENNAL
Påtegnelsesmetode: Broderi
Høyde: 23 cm 
Bredde: 19 cm
Dybde: 5 cm
Materiale: 100% PU
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-1301-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din