Cropped Image

Pennal, Svart - Festival

274 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (196 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Fargerikt pennal med navn. Følelsen av spenning når skolestarten nærmer seg er spesiell og varmende, og med et pennal med navn blir årets skolestart noe helt spesielt.

Dette todelte pennalen er ikke bare en morsom tilføyelse i skolesekken, det er også praktisk. Inni pennalen finner du et ekstra rom som lett kan tas ut og brukes separat. Med den todelte funksjonen er det enkelt å organisere blyanter, viskelær, pennkvesser og annet man trenger.

Det store pennalen i plast er lett å holde rent og blir ikke skittent unødvendig. Det lille etuiet med rosa, vendbare paljetter er en elskverdig og morsom accessoir. På håndtaket til pennalen trykkes barnets navn, som blir en personlig del av barnets skolegang.

Pennalen matcher godt med resten av vår serie "Festival", hvor du finner en barneryggsekk med navn samt en gymsekk.

SPESIFIKASJON 

PENNAL
Påtegnelsesmetode: Trykk
Høyde: 24 cm
Bredde: 13 cm
Dybde: 6 cm
Materiale: 10% polyester 90% PVC
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-1304-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din