Cropped Image

Kanin med navn Pink

(14)
439 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Klassisk kosedyrskanin med en superkosete, myk plysjpels. Med barnets navn brodert i kaninens øre blir dette en minneverdig venn for livet. You & Me forever!  

 

SPESIFIKASJON 

KANIN 
Påtegnelsesmetode: Broderi  
Høyde: 34 cm   
Materiale: Polyester  
Vaskeanvisninger: 40 grader  

 

Anmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering 5/5 basert på 14 anmeldelser.
Love it, it's sooo cute!
Kjempe fin bamse, myk og god! Ekstra fint med navnet brodert på.
Det var en fin bamse. Men jeg likte ikke hvordan navnet ble. Man ser ikke navnet ordentlig. Når man ser på bildet deres kan man se navnet veldig bra, mens den jeg fikk ser man ikke ordentlig. Jeg vil gjerne levere den tilbake om det er mulig og få en med navnet til barnet mitt bedre. Det er veldig trist å kunne ha denne her og ikke se navnet ordentlig.
Respons fra butikken:
Hei Osma, Vad tråkigt att det inte blev som du önskade dig. Kan du ta bild på det och skicka den till kundeservice@rofadesign.no, tillsammans med ordernumret. Så får vi se hur vi kan hjälpa dig vidare. mvh. Monica
Se flere anmeldelser...
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0090-3

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din