Cropped Image

Dukkevogn & stort kosedyr, rosa

1 043 kr
Produktverdi 1 362 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Dato:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (269 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Dette settet med dukkevogn og stort kosedyr med navn er en personlig og unik gave til det lille barnet. Den fantasifulle gaven vil skape mange morsomme stunder og minner for livet med den lekne kaninen og dukkevognen.

Den store kosedyrkaninen broderes med barnets navn og fødselsdato i øret, noe som gjør kaninen unik og betydningsfull og vil bli en selvsagt del av barnets oppvekst. Kaninen vil bidra med morsomme lekestunder, men vil også være der som en trygghet. I tillegg er kosedyrets materiale laget av resirkulert plast, noe som gjør den miljøvennlig og bidrar til en renere planet. Les gjerne mer om våre kaniner i resirkulert plast.

Selvfølgelig får kosedyret plass i den fine dukkevognen som trykkes med navn. Den robuste dukkevognen er laget for å tåle mange timers lek og moro. Barnet vil elske å kjøre rundt sin nyfunne venn i dukkevognen!

Dette settet er en minneverdig og personlig gave som vil bli verdsatt av både foreldre og barn, og passer like godt som dåpsgave eller bursdagsgave.

SPESIFIKASJON 

KANIN
Påtegnelsesmetode: Broderi
Høyde: 50 cm
Materiale: Resirkulert polyester
Vaskeanvisninger: 30 grader  

Navnet broderes gjennom øret. Broderiet er dermed synlig, også på baksiden av øret. 

NUKENVAUNUT
Påtegnelsesmetode: Print
Lengde: Øvre del 45,5 cm / Nedre del 38 cm
Høyde fra håndtaket til gulvet: 48 cm  
Bredde: 23,5 cm
Materiale: MDF/Tre
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut 

Anbefales fra 36 måneder.

NB! Vognen egner seg ikke som lær-å-gå-vogn.

Krever montering.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:KG-1111-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din