Cropped Image

Matboks for barn i silikon, grå - Bear

241 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (962 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Praktisk barnematboks i silikon med tilhørende plastbestikk. Den søte matboksen i grått er prydet med en bjørn på lokket.

Matboksen passer utmerket til å pakke ned i våre barneryggsekker med navn når det er tid for utflukt med barnehagen. Når matboksen er tom, kan den enkelt trykkes sammen for å ta minimalt med plass i ryggsekken, og matboksen gir derfor mer plass til å fylle sekken med fine skatter som finnes langs veien.

Bestikket med skje på den ene siden og gaffel på den andre er veldig praktisk og festes i lokket, noe som gjør det lett å holde styr på.

Våre silikonprodukter er det opplagte valget for deg som bryr deg om holdbarhet.

Silikon er et slitesterkt materiale som beholder formen sin til tross for hyppig bruk, noe som gjør at levetiden på barnematboksen er lengre enn matbokser i annet materiale. Våre silikonprodukter tåler temperaturer mellom -40 og +200 grader og beholder fleksibiliteten sin ved både lave og høye temperaturer. 

I tillegg er silikon et allergivennlig og hygienisk materiale som er snilt mot barnet ditt. Det smaks- og luktfrie materialet gjør at matboksen i silikon holder seg frisk og vil heller ikke forårsake hudirritasjon eller andre plager for barnet.

SPESIFIKASJON 

MATBOKS
Volum: 1l
Lengde: 20,5 cm
Bredde: 13 cm
Høyde: 7 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Vedlikeholdsråd: Kan vaskes i oppvaskmaskin (maks 65 grader) MERK: Gjelder ikke lokket. Lokket krever håndvask

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0903-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din