Cropped Image

Matboks for barn i silikon, grå - Earth

219 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (270 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Smidig matboks for barn i silikon dekorert med jordnære grå, blå eller brune nyanser.

Denne matboksen i silikon er perfekt å pakke ned i våre barneryggsekker med navn før kommende utflukter med barnehagen. Silikonmatboksen er enkel å åpne når det er tid for en koselig mellommåltid i skogen. Match den gjerne med vår matchende personlige silikonvannflaske som vi trykker barnets navn på for en uslåelig kombinasjon. Både matboksen og vannflasken passer perfekt sammen med våre fine barneryggsekker med navn - en perfekt kombinasjon for terminens barnehagestart.

Velg våre silikonprodukter for deres holdbarhet og høye kvalitet. Silikon er et svært holdbart materiale og beholder formen over tid. Med evnen til å tåle ekstreme temperaturer fra -40 til +200 grader beholder våre produkter sin fleksibilitet og funksjonalitet i alle forhold. Matboksen tåler oppvaskmaskin!

Silikon er også kjent for sine allergivennlige og hygieniske egenskaper, noe som gjør det til det perfekte materialet for ditt barns velvære. Silikon er også skånsomt mot sensitiv hud, noe som minimerer risikoen for ubehag eller irritasjon.

SPESIFIKASJON 

MATBOKS
Volum: 0,7l
Lengde: 17,3 cm
Bredde: 12 cm
Høyde: 6 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Kan vaskes i oppvaskmaskin (65 grader). Kan brukes i mikrobølgeovn

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0909-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din