Cropped Image

Matboks for barn i silikon, gul - Bee

219 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (270 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Oppdag vår praktiske silikonmatboks for barn i herlige gule og brune toner.

Denne helt silikonbaserte matboksen er perfekt å pakke ned i våre barneryggsekker med navn for spennende utflukter med barnehagen. Med det lettanvendelige lokket blir det enkelt for barnet ditt å finne frem sin mellommåltid under den spennende skogsturen. Kombiner den gjerne med vår matchende vannflaske i silikon med navn!

Velg våre silikonprodukter for holdbarhet og høy kvalitet. Silikon er et svært holdbart materiale og beholder sin form over tid. I tillegg tåler våre matbokser i silikon temperaturer fra -40 til +200 grader og beholder dermed også sin fleksibilitet.

De allergivennlige og hygieniske egenskapene gjør dem også perfekte for ditt barns velvære, noe som minimerer risikoen for hudirritasjon eller ubehag.

SPESIFIKASJON 

MATBOKS
Volum: 0,7l
Lengde: 17,5 cm
Bredde: 12 cm
Høyde: 6 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Kan vaskes i oppvaskmaskin (65 grader). Kan brukes i mikrobølgeovn

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0910-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din