Cropped Image

Matboks for barn i silikon, rosa - Rainbow

241 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (408 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En smidig matboks for barn laget av silikon med herlige pastellfarger som minner om regnbuer.

Denne praktiske matboksen for barn har ulike rom, noe som gjør den perfekt å pakke ned i ryggsekken når det er tid for spennende eventyr med skolen. Med silikonmatboksens rom er det enkelt å organisere og holde styr på alt det gode som er pakket ned i den.

Fullfør skolestarten med vår vannflaske i silikon med navn og barneryggsekker med navn - denne kombinasjonen er uslåelig og vil bli elsket av skolebarnet.

Silikon er det naturlige valget på grunn av dets holdbarhet og suverene kvalitet. Silikon er utrolig robust og beholder formen over tid. Dets evne til å motstå ekstreme temperaturer gjør det perfekt for alle forhold, og det tåler temperaturer fra -40 til +200 grader uten å miste formen. Selvfølgelig kan matboksen vaskes i oppvaskmaskinen.

Silikon er også kjent for å være både hygienisk og allergivennlig, noe som gjør det til det naturlige valget for barnet ditt. Dets mildhet minimerer risikoen for ubehag eller hudirritasjon.

SPESIFIKASJON 

MATBOKS
Volum: 1,2l
Lengde: 21 cm
Bredde: 14,5 cm
Høyde: 7 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Kan vaskes i oppvaskmaskin (65 grader). Kan brukes i mikrobølgeovn

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0916-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din