Cropped Image

Matboks i silikon for barn, rosa - Pastell

219 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (269 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Smidig silikonmatboks for barn i vakre, rosa pastellfarger.

Denne matboksen for barn, helt laget av silikon, passer veldig godt å pakke ned i våre barneryggsekker når det er tid for en spennende utflukt med barnehagen. Silikonmatboksen er laget for å lette for ditt barn, det er derfor veldig enkelt å løfte av lokket når det er tid for å nyte en koselig matbit i skogen.

Match gjerne med vår matchende vannflaske med navn, også den i silikon. Matboksen og vannflasken i silikon passer utmerket sammen med våre fine barneryggsekker med navn.

Velg våre silikonprodukter for holdbarhet og kvalitet.

Silikon er slitesterkt og beholder formen over tid. Våre produkter tåler temperaturer fra -40 til +200 grader og beholder sin fleksibilitet. Dette betyr at et silikonprodukt har lengre levetid enn matbokser og vannflasker i andre materialer. Selvfølgelig kan du vaske barnematboksen i oppvaskmaskinen.

Dens allergivennlige og hygieniske egenskaper gjør dem også ideelle for ditt barn, produktene holder seg friske lengre og reduserer risikoen for hudirritasjon eller ubehag.

SPESIFIKASJON 

MATBOKS
Volum: 0,7l
Lengde: 17,3 cm
Bredde: 12 cm
Høyde: 6 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Kan vaskes i oppvaskmaskin (65 grader). Kan brukes i mikrobølgeovn

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0908-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din