Cropped Image

Matboks i silikon for barn, svart - Marble

241 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (209 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Praktisk matboks i silikon med sportige grå og svarte toner.

Den smidige silikonmatboksen er tilpasset barn i alle aldre og er utstyrt med ulike rom, noe som er utmerket når det er tid for en spennende utflukt med skolen. Med de ulike rommene er det lett å holde alt det gode som er pakket med, adskilt.

Glem ikke våre flotte barneryggsekker med navn og vannflasker med navn som matcher denne sportige matboksen helt perfekt? En kombinasjon som blir uslåelig når det er tid for skolestarten.

Velg våre silikonprodukter for deres holdbarhet og høye kvalitet. Silikon er nemlig ekstremt holdbart, noe som gjør at matboksen beholder formen over tid. Dens evne til å tåle ekstreme temperaturer gjør matboksen perfekt for alle forhold. Den kan klare mellom -40 og +200 grader og holder seg like fin i formen til tross for dette.

Silikon er også kjent for å være allergivennlig og hygienisk, noe som gjør det til det perfekte valget for barnet ditt. Dets mildhet mot sensitiv hud reduserer risikoen for ubehag eller irritasjon.

SPESIFIKASJON 

MATBOKS
Volum: 1,2l
Lengde: 21 cm
Bredde: 14,5 cm
Høyde: 7 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Kan vaskes i oppvaskmaskin (65 grader). Kan brukes i mikrobølgeovn

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0919-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din