Cropped Image

Matboks til barn i silikon, creme - Bunny

241 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (964 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør det enkelt for barnet under utflukten med vår praktiske silikonmatboks, komplett med tilhørende plastbestikk. Den herlige kremfargen er prydet med et søtt kaninmønster på lokket. Matboksen er perfekt for utflukter med barnehagen og er enkel å pakke ned i våre barneryggsekker med navn. Den passer også fint sammen med vår søte silikonvannflaske med navn.

Når silikonmatboksen er tom, kan den enkelt trykkes sammen for å spare plass og gi rom for nye skatter på veien. Bestikket er en praktisk skje på den ene siden og gaffel på den andre. Dette oppbevares trygt i lokket for enkel tilgang.

Velg våre silikonprodukter for deres holdbarhet og enestående kvalitet. Silikon er kjent for sin slitestyrke og for å bevare formen over tid. I tillegg tåler produktene våre temperaturer fra -40 til +200 grader, noe som sikrer deres fleksibilitet og funksjonalitet under alle forhold. 

Dens allergivennlige og hygieniske egenskaper gjør dem til det perfekte valget for barnets trivsel og reduserer risikoen for hudirritasjon eller ubehag.

SPESIFIKASJON 

MATBOKS
Volum: 1l
Lengde: 20,5 cm
Bredde: 13 cm
Høyde: 7 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Vedlikeholdsråd: Kan vaskes i oppvaskmaskin (maks 65 grader) MERK: Gjelder ikke lokket. Lokket krever håndvask

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0902-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din