Cropped Image

Snackboks for barn i silikon, creme - Hearts

98 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (168 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Søt og praktisk snackboks for barn i slitesterk silikon med lokk. Den runde beholderen er perfekt for å pakke kjeks eller frukt. Den glatte designen gjør den enkel å ta med på utflukter med barnehagen og passer perfekt i vår barneryggsekk med navn, og har et lokk som er lett å åpne for barnet.

Kombiner gjerne denne snackboksen med vår vannflaske, matboks og barneryggsekker med navn for å lage det ultimate settet før barnehagestarten.

Silikonens holdbarhet sikrer at produktet beholder sin form selv etter langvarig bruk, noe som gir den en lengre levetid enn produkter i andre materialer. Våre silikonprodukter er designet for å tåle temperaturer fra -40 til +200 grader og beholder til tross for de ekstreme temperaturforskjellene sin fleksibilitet. Snackboksen kan gjerne vaskes i oppvaskmaskinen.

Silikon er hygienisk og allergivennlig, noe som gjør det ekstra skånsomt mot barnets sensitive hud. Med silikonens smak- og luktfrie materiale sikrer det langvarig friskhet.

SPESIFIKASJON 

SNACKBOKS 
Volum: 0,3l
Lengde: 12 cm
Bredde: 12 cm
Høyde: 5 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Kan vaskes i oppvaskmaskin (65 grader). Kan brukes i mikrobølgeovn

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0911-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din