Cropped Image

Snackboks for barn i silikon, grå - Earth

98 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (270 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En praktisk snacksboks for barn i silikon med tilhørende lokk.

Den runde silikonboksen er perfekt for å pakke kjeks eller frukt i. Snacksboksen er veldig praktisk å ha med seg når det er tid for en spennende tur i skogen med barnehagen. Størrelsen på silikonboksen gjør at den passer ned i vår barneryggsekk med navn - uten å ta unødvendig plass. For å gjøre det lettere for barnet er lokket på snacksboksen veldig enkelt å ta av.

Match gjerne snacksboksen med våre matbokser, drikkeflasker og barneryggsokker med navn for det ultimate settet før skolestart.

Silikonets holdbarhet bevarer snacksboksens form til tross for langvarig bruk, noe som gir den en lengre levetid sammenlignet med andre materialer. Våre silikonprodukter er designet for å tåle temperaturer fra -40 til +200 grader og beholder sin fleksibilitet. Det er ingen problemer å vaske snacksboksen i oppvaskmaskinen.

Dens allergivennlige og hygieniske egenskaper gjør silikon ekstra skånsom mot ditt barns sensitive hud, med smaks- og luktfrie materialer som sikrer langvarig friskhet uten risiko for hudirritasjon.

SPESIFIKASJON 

SNACKBOKS 
Volum: 0,3l
Lengde: 12 cm
Bredde: 12 cm
Høyde: 5 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Kan vaskes i oppvaskmaskin (65 grader). Kan brukes i mikrobølgeovn

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0912-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din