Cropped Image

Snackboks for barn i silikon, gul - Bee

98 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (230 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En smidig liten snackboks i silikon som passer perfekt til barn!

Denne runde snackboksen i silikon er perfekt å pakke ned frukt eller kjeks i når det er tid for en morsom lekestund i skogen med venner på barnehagen. Den smidige størrelsen på snackboksen gjør at den enkelt går ned i våre barneryggsekker. Lokket på silikonboksen er smidig og derfor enkelt for selv de små barna å ta av selv.

For den ultimate kombinasjonen anbefaler vi å matche vår snackboks sammen med våre matbokser og vannflasker i silikon samt en søt barneryggsekk med navn. Bedre start på barnehagesemesteren blir det ikke!

Silikon beholder produktens form selv etter langvarig bruk på grunn av materialets holdbarhet, noe som resulterer i en lengre levetid sammenlignet med produkter i andre materialer.

Våre silikonprodukter er nøye konstruert for å tåle et bredt temperaturområde, fra -40 til +200 grader, samtidig som de beholder sin fleksibilitet.

I tillegg til dens holdbarhet, er silikon også et allergivennlig og hygienisk materiale som er spesielt skånsomt mot ditt barns sensitive hud. Det smak- og luktfrie materialet garanterer at produktet forblir friskt og ikke forårsaker hudirritasjon hos barnet ditt.

SPESIFIKASJON 

SNACKBOKS
Volum: 0,3l
Lengde: 12 cm
Bredde: 12 cm
Høyde: 5 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Kan vaskes i oppvaskmaskin (65 grader). Kan brukes i mikrobølgeovn

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0913-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din